Aanbieding: de mindfulness-strippenkaart

Vaak hoor ik tijdens de laatste sessie dat iemand nog graag een keer terugkomt voor een stiltedag of een stilte-ochtend. Echter: het blijkt niet eenvoudig om deze wens of voornemen om te zetten in actie. Laatst bezocht een deelnemer uit 2013 de stiltedag. Zij had direct na de training al het voornemen om terug te komen voor een stiltedag. En daar was zij: drie jaar later!

Deze deelnemer is geen uitzondering. Hoe waardevol je de mindfulnessbeoefening ook vindt. Het blijkt dus vaak niet zo makkelijk om je agenda ‘te organiseren rond activiteiten die betekenis en waarde voor je hebben’. Toch lukt het de meeste mensen tijdens de mindfulness basistraining wel om acht keer een avond vrij te maken voor deze betekenisvolle activiteit. Wat is dan het verschil? Je hebt je opgegeven. Je bent een commitment aangegaan.

Daarom wil ik je de kans geven om ook met de stilte-ochtenden en stiltedagen een commitment aan te gaan. Geef mindfulness een serieuze plek in je leven. Met de mindfulness-strippenkaart investeer je in jezelf !

Hoe werkt het ?
De normale kosten voor de stilte-ochtenden zijn 30 euro en voor de stiltedagen 60 euro.
Met de strippenkaart krijg je korting. De stilte-ochtenden kosten dan maar 20 euro en de stiltedagen slechts 40 euro.
Als je een keer niet kan blijft je tegoed dus gewoon staan voor de volgende gelegenheid.

De strippenkaart kost 100 euro.
Dat is dus bijvoorbeeld goed voor twee stiltedagen en een stilte-ochtend, of vijf stilte-ochtenden.

Aanmelden:
Je kunt een strippenkaart aanschaffen door 100 euro over te maken op rekeningnummer (IBAN) NL56 ASNB 0708 6850 64 t.n.v. de heer R.A. Schaddelee te Bussum onder vermelding van ‘strippenkaart terugkombijeenkomsten’.

Voorwaarden:
  • Het strippenkaart-tarief is alleen geldig als je de strippenkaart vooraf koopt en betaald.
  • Je krijgt niet een papieren strippenkaart, maar een mail ter bevestiging dat je de strippenkaart hebt betaald en dan vervolgens ontvang je elke keer dat je iets hebt gebruikt achteraf een mailtje met je nieuwe saldo.
  • De strippenkaart is onbeperkt geldig. Mocht ik stoppen met het organiseren van de stilte-ochtenden en stiltedagen of het concept veranderen dan krijg ontvang je het ongebruikte saldo retour.
  • Bij de stilte-ochtenden kun je gratis iemand meenemen die niet eerder bij mij een training heeft gedaan. Wel even vooraf aanmelden, alleen mogelijk als er nog plek is.
  • De stiltedagen staan alleen open voor deelnemers die eerder een mindfulnesstraining hebben gedaan.


De eerst volgende mogelijkheden om je strippenkaart te besteden:
Stilte-ochtenden (klik hier voor meer info)
Stilte-dagen (klik hier voor meer info)