Mindfulness in het Gooi

Mindfulness meditatie ochtenden

Zondagochtend. Even niets hoeven ‘doen’. Pas op de plaats maken. Rust nemen en je herinneren wie je bent.

Welkom met en zonder ervaring
Op de meditatie-ochtenden zijn zowel mensen met als zonder meditatie ervaring welkom. Voor mensen zonder meditatie ervaring is de ochtend een kans om ‘te proeven aan’. Voor mensen met meditatie ervaring bieden deze ochtenden een mogelijkheid om opnieuw geïnspireerd te raken. Wellicht geeft het je een zetje in de rug om thuis weer regelmatig tijd te maken om te oefenen.

Uitleg en oefenen in stilte
De meditatie ochtend duurt drie uur. Tijdens de eerste helft worden oefeningen afgewisseld met uitleg en het delen van ervaringen. De laatste anderhalf uur wordt geoefend in stilte. Oefenen in stilte betekent dat de deelnemers stil zijn. De trainer geeft (nagenoeg) voortdurend instructie.

Tijden:
van 9:30-12:30 uur

Locatie:
Claudiagaarde 20, 1403 JP Bussum

Tip:
De praktijkruimte ligt op minder dan één minuut lopen van de heide. Combineer je meditatie ochtend met een wandeling vooraf of achteraf. Er is ook tijdens het programma een kort moment gelegenheid om (in stilte) op de heide te wandelen.

Kosten:
30 euro per ochtend (3 uur)

Korting:
Je krijgt korting als je de deelname aan de meditatie ochtenden combineert met deelname aan de stiltedag, zie:
de mindfulness-strippenkaart.

Data
zondag 13 januari 2019

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via de contactpagina. Vermeld de volgende informatie: de datum dat je wilt komen, naam, adres en telefoonnummer (bij voorkeur een mobiel nummer). Als we elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet, ontvang je over de mail enkele vragen ter kennismaking.

-> terug naar het overzicht vervolgaanbod