Mindfulness in het Gooi

Mindfulness stilte ochtenden

Zondagochtend. Even niets hoeven ‘doen’. Pas op de plaats maken. Rust nemen en je herinneren wie je bent.

Regelmatig samen mediteren
Een aantal maal per jaar is er de mogelijkheid om intensief en in stilte te oefenen. U kunt zich aansluiten bij de stiltedagen die ik twee maal in het jaar in Naarden organiseer. In de maanden dat er geen stiltedag is organiseer ik vaak een stilteochtend in mijn eigen praktijkruimte in Bussum. De praktijkruimte ligt op 1 minuut lopen van de heide. Halverwege de ochtend is er gelegenheid om te wandelen op de heide.

Tussen de meditaties door wordt er niet gesproken. Als u vragen heeft over de beoefening kunt u deze voorafgaand of na afloop van het programma met de trainer bespreken.

Deze ochtenden bieden de gelegenheid om regelmatig in een groep te mediteren en zo steeds opnieuw de beoefening thuis een nieuwe impuls te geven.

U kan elke keer komen of slechts één keer, net wat bij u past.

Ervaring
Deze ochtenden zijn in eerste instantie gericht op mensen die eerder de achtweekse mindfulnesstraining hebben gevolgd (bij mij of bij een andere trainer). Wilt u deelnemen vanuit een andere achtergrond neem dan eerst even contact met mij op.

Tijden:
van 9:30-12:30 uur
Vooraf bent u welkom voor een kopje thee.

Locatie:
Claudiagaarde 20, 1403 JP Bussum

Tip:
De praktijkruimte ligt op minder dan één minuut lopen van de heide. Combineer je meditatie ochtend met een wandeling vooraf of achteraf. Er is ook tijdens het programma een kort moment gelegenheid om (in stilte) op de heide te wandelen.

Kosten:
30 euro per ochtend (3 uur)

Korting:
Je krijgt korting als je de deelname aan de meditatie ochtenden combineert met deelname aan de stiltedag, zie:
de mindfulness-strippenkaart.

Data
zondag 17 maart 2019
zondag 7 april 2019
zondag 12 mei 2019
zondag 8 september 2019
zondag 13 oktober 2019
zondag 8 december 2019

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via de contactpagina. Vermeld de volgende informatie: de datum dat je wilt komen, naam, adres en telefoonnummer (bij voorkeur een mobiel nummer). Als we elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet, ontvang je over de mail enkele vragen ter kennismaking.

-> terug naar het overzicht vervolgaanbod