Mindfulness in het Gooi

Compassietraining (MBCL) aan de rand van de heide in BussumDe eerste volgende compassietraining zal starten op
donderdagavond 24 januari 2019 in Bussum.

De compassietraining is een vervolg op de mindfulnesstraining. Voorwaarde voor deelname is dat u eerder bij mij of bij een andere trainer een achtweekse mindfulnesstraining hebt doorlopen.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de training.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten op donderdagavond van 19:30-22:00 uur, een stilteochtend en een individueel intakegesprek.
Bij een groep van drie of vier deelnemers duren de sessies twee uur. Bij een groep van vijf tot acht deelnemers duren de sessies twee en een half uur. Het maximaal aantal deelnemers is acht.

De data voor de donderdagavonden zijn:
   24 en 31 januari 2019
   14 en 28 februari 2019
   14 en 28 maart 2019
   11 april 2019
   9 mei 2019
De stilteochtend is op zondag 31 maart 2019 van 9:30 tot 12:00 uur.

De kosten voor deze training zijn: 495 euro

Indien de training deel uit maakt van een psychologische behandeling zijn er vaak mogelijkheden tot vergoeding door uw zorgverzekeraar. Neemt u contact met mij op voor meer informatie.

Het totaalbedrag is inclusief: individueel intakegesprek, negen trainingssessies in een groep, literatuur, audiotracks en koffie en thee tijdens de bijeenkomsten.

Deze training zal gegeven worden in een kleine groep tot maximaal acht deelnemers.

Het adres voor de training is: Claudiagaarde 20, 1403 JP Bussum.

De locatie is gunstig gelegen op vier auto-minuten van de A1.
Het is een half uur of minder rijden vanuit: Almere, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Muiden, Eemnes, Baarn, Soest, Weesp, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort en Utrecht.

Als u met het openbaar vervoer komt reist u via het NS station Naarden-Bussum of Bussum-Zuid en dan verder met de bus (8 minuten) en het laatste stukje lopend (11 minuten).