mindfulnesspsycholoog rustig landschap

Mindfulness training – ervaringen van deelnemers – begeleiding en sfeer

Op deze pagina kunt u lezen wat mensen die eerder aan één van mijn mindfulnesstrainingen hebben deelgenomen op hun evaluatieformulier schreven over de begeleiding en de sfeer van de training.
Er is een aparte pagina met ervaringen met betrekking tot het effect van de mindfulnesstraining.

“Het gaf me een goed gevoel dat je onze ervaringen en problemen serieus nam.”
(deelnemer training oktober – december 2011)
 
“Open, nuchter en ontspannen.
De sfeer was heel goed en prettig. Ik had geen moeite om dingen te delen.
Sterk punt vind ik dat je steeds de nadruk legt op dat iets niet goed of slecht is, maar dat je keuzes hebt.”
(deelnemer training december 2011-februari 2012)
 
“Prima, aardig dat je net even de extra dingen doet zoals mailen, mbt factuur en dat ik een nieuwe CD kreeg!
Goede en heldere begeleiding. Laat cursisten zelf nadenken over dingen, reikt geen oplossingen aan. Dit vond ik in het begin lastig, maar kan dit nu aan het einde van de cursus goed plaatsen.
Open, vertrouwenwekkend, prettig, fijne stem!
Zeer prettig en professioneel”
(deelnemer training mei – juli 2012)
 
“Heel goed, duidelijk en prettig in de omgang, heldere instructies, ‘practises what he preaches’.”
(deelnemer training sept – okt 2012)
 
“Prettig, deskundig.
Er was sprake van een open en veilige omgeving. Hierbij was er wederzijds belangstelling voor elkaar.
Ik vond het fijn dat je duidelijk grenzen aangaf qua o.a. persoonlijke verhalen. ”
(deelnemer training sept-nov 2012)
 
“Iedereen wordt door jou in z’n waarde gelaten. Ik vond je manier van training geven zeer plezierig en passend bij Mindfulness. Nooit oordelend, de verantwoordelijkheid bij ieder zelf neerleggend, rustig.
Ik heb de groep als veilig ervaren. Er was alle vrijheid om ervaringen te delen. Je begeleiding was rustig, evenwichtig, inzichtelijk. Je stelt je echt neutraal op. Een erg prettige trainer.
Heel prettig! Je gaf echt het gevoel dat je openstond voor iedereen, met je rust creëerde je rust (bij mij).
Ik dacht eerst dat ik de trainer te traag vond in spreken enzo, maar gaandeweg bleek dit juist de noodzaak voor de training en een rustpunt te zijn. Want ook op de CD’s werkt het goed. ”
(deelnemer training februari – april 2013)
 
“De groep was klein en prettig, dus het voelde veilig. Rustige en duidelijke begeleiding.
Wanneer je iets kwijt wilde dan kon dit. Was geen gevoel van ‘moeten’ bij. Er werd voldoende ruimte overgelaten om als cursist je eigen ontdekkingen te kunnen ervaren. ”
(deelnemer training april-juni 2013)
 
“Zeer prettig, veilig, rustig, nodige humor, voldoende tijd voor ieder, oog voor het groepsproces. ”
(deelnemer training november 2013 – januari 2014)
 
“Professioneel, ervaren, rustig, zeer goed!
Erg deskundig en vaardig in het geven van feedback en suggesties (sturen) ”
(deelnemer training maart – juni 2014)
 
“De begeleiding was helder en duidelijk, met mildheid”
(deelnemer training november 2014 – januari 2015)
 
“Ik vond de rust en de duidelijke uitleg erg prettig. Ook heel fijn is dat Roeland je altijd serieus neemt.”
(deelnemer training februari – april 2015)
 
“Voor de trainer alle lof! Iedereen kwam naar mijn gevoel volledig aan bod om zich te mogen en kunnen uiten in een sfeer van veiligheid, stilte en rust en vooral op een rustige, vriendelijke wijze!”
(deelnemer training november 2015 – januari 2016)
 
“Ik vind je een goede trainer. Ook omdat je soms zaken afkapt als ze te ver afdwalen.”
(deelnemer training november 2015 – januari 2016)
 
“Heel plezierig, vooral zijn rustige, niet oordelende manier van training geven.”
(deelnemer training november 2015 – januari 2016)
 
Hierboven heeft u ervaringen kunnen lezen met betrekking tot de begeleiding en de sfeer van de training.
Er is een aparte pagina met ervaringen met betrekking tot het effect van de mindfulnesstraining.

Meer over mindfulnesstraining:
Wat is mindfulness?
Inhoud training
Voor wie is mindfulness geschikt?
Video’s over mindfulness
Lezen over mindfulness
MP3 download links
Ervaringen deelnemers